یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

خشم سعودی‌ها از اظهارات بن‌جاسم درباره عربستان و تروریسم

«حمد بن‌جاسم» نخست‌وزیر و وزیر خارجه سابق قطر چند روز پیش طی گفت‌وگویی با روزنامه «تلگراف»، به شدت از عربستان سعودی انتقاد کرد و این کشور را مسئول بحران سوریه و گسترش گروه تروریستی داعش دانست. اظهاراتی، که بحث و جدل‌هایی را در شبکه‌های مجازی ایجاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، اظهارات نخست‌وزیر سابق قطر درباره عربستان سعودی و تروریسم با بحث و جدل‌هایی همراه شده است.


«حمد بن‌جاسم» نخست‌وزیر و وزیر خارجه سابق قطر چند روز پیش طی گفت‌وگویی با روزنامه «تلگراف»، به شدت از عربستان سعودی انتقاد کرد و این کشور را مسئول بحران سوریه و گسترش گروه تروریستی داعش دانست. اظهاراتی، که بحث و جدل‌هایی را در شبکه‌های مجازی ایجاد کرده است.

 

فعالان سعودی بعد از این‌که بن‌‌جاسم متذکر شده «19 تروریستی که حملات 11 سپتامبر را انجام دادند 15 نفر از آن‌ها عربستانی بودند»، وی را به باد انتقاد گرفته‌اند.

 

بن‌جاسم اتهامات علیه قطر مبنی بر حمایت از تروریسم را رد کرد و گفت: «چه تعداد جنگجوی سعودی در صف داعش حضور دارند؟ بیشتر داعشی‌ها سعودی هستند.»

 

فعالان سعودی همچنین در توییتر هشتگی با عنوان "حمد_ بن_ جاسم_ یسیء- للشعب_ السعودی"(حمد بن‌جاسم به ملت سعودی اهانت می‌کند) راه انداخته‌اند و گفته‌اند که نخست‌وزیر سابق قطر تلاش می‌کند برچسب تروریسم به سعودی‌ها بزند.

 

در حالی‌که فعالان قطری در شبکه‌های مجازی پاسخ دادند اظهارات حمد بن‌جاسم واقعی و انکارناپذیر است و بن‌جاسم تلاش نمی‌کند که سعودی‌ها را شرور و شیطان صفت بخواند، «همان‌گونه که آنها انجام دادند».

 

قطری‌ها همچنین توییت‌ها و نیز اظهارات شخصیت‌های برجسته سعودی را بازنشر داده، که در آنها شهروندان سعودی را اساس شکل‌گیری داعش عنوان کرده که ایدئولوژی‌ مشابهی دارند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار